One Minute Opera voor het Oosterpark – 7 nov 18.00 uur

Geschreven door Jan Molenaar op . Geplaatst in ALGEMEEN

Donderdag 7 november om 18.00 uur brengt De Nederlandse Opera een ode aan de Amsterdamse boom aan de voet van het Oosterpark (bij de iep voor het Tropenmuseum). Samen met hoofdstedelijke boomecoloog Hans Kaljee wordt in een kort programma uit de doeken gedaan waarom de bomen in en rond het Oosterpark zo bijzonder zijn.

Daarna is het woord aan Amsterdammers; zij krijgen 1 minuut om een groene wens voor de stad uit te spreken. Terwijl zij spreken zingt het Amsterdams Studentenkoor (met ruim 60 studenten) gelijktijdig indringende liederen.

 

Het zou fantastisch zijn als u de Vrienden van het Oosterpark kan en wil oproepen om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. En het zou nog mooier zijn als de Vrienden van het Oosterpark ook een wens zouden willen toevoegen op de website: http://amsterdamiseenopera.nl/boom/iep-voor-het-tropenmuseum/

Op dit moment zijn we het programma met sprekers aan het samenstellen voor donderdag. Zou jij misschien een wens voor Amsterdam, of nog specifieker voor het Oosterpark willen uitspreken? Dat zouden we heel bijzonder vinden. Ik hoop van u te horen. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het uiteraard graag. Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.

 

Marije Kool

Interim marketeer

Het Muziektheater Amsterdam | De Nederlandse Opera

06 20309006

 

PS De bijeenkomst maakt onderdeel uit van de tour BOOM! One Minute Opera langs 13 Amsterdamse bomen. Tot en met 13 februari 2014 wordt elke week een andere bijzondere boom in de hoofdstad aangedaan. De bomen zijn speciaal voor het project geselecteerd door boomconsulent Hans Kaljee. Zie ook http://www.amsterdamiseenopera.nl/

Laat een reactie achter